No pizza like vegan Lahmacun..

Oba’s Lahmacun 

Also called the Turkish pizza, but smaller, thinner and without cheese. Drizzle of fresh lemon and parsley ready to enjoy. Add Oba s salad on top and roll it as a wrap.  Topping is spicy vegetarian, so a perfect vegan choice.

Oban Lahmacun

Lahmacun kutsutaan myös turkkilaiseksi pizzaksi mutta on ohuempi ja pienempi kuin tavallinen pizza eikä siihen laitetaan juustoa. Persiljaa ja hipasu sitruuna mehua päälle ja Lahmacun valmis nautittavasksi sellaisenaan tai kokeile salaatin kanssa jota lisätään paistetun Lahmacunin päälle, kääri rullalle wrapin tapaan ja nauti.

Vegaaninen, täyte on maustettu kasvistäyte.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s